Våtlackering med framtidens finish

Välj industrilackering som ger dig decenniers erfarenhet och den senaste kunskapen inom färg, teknik och kunskap som gör ytor både snygga och hållfasta. Våtlackering är en perfekt teknik för att hålla tuffa yttre förhållanden stången och tillsammans med oss ge dina produkter exakt rätt blanka yta.

Våtlackering som tål påfrestningar

Våtlackering är alternativet när du har höga krav på färg, rostskydd och finish. Hos oss får du en modern maskinpark och rutinerade lackeringsmålare som har bred kunskap inom många olika branscher. Det ger dig tillgång till erfarenhet och rutin som din produktion kan dra nytta av. Under åren har vi arbetat med allt från stenkrossar på 60 ton till lackering av brodelar som är flera meter långa. Vi har kapacitet för att klarar riktigt komplexa uppdrag där storlek, tyngs såväl som litenhet och precision är parametrar att bemästra. Det gör att du kan få en våtlackering du kan lita på.

Kesam Industrilackering strävar alltid att hitta så miljövänliga metoder som möjligt, utan att slutresultatet påverkas. Bli inte förvånad om du får förslag på en lösning som kanske inte är den du tänkt dig, men som levererar lika bra resultat och kostar mindre. Och går det att använda produkter med mindre lösningmedel utan att hållfasthet och motståndskraft försämras, så kommer vi att föreslå det. 

Välj våtlackering där ytan är fokus

För oss är yrkesstolthet och hantverk A och O i varje uppdrag. I uppdrag med få enheter såväl i uppdrag som omfattar stora upplagor och volymer är det lika viktig att varje detalj eller enhet som ska lackeras blir perfekt. Den slutkund eller konsument som köper en bil med ojämn lack eller en kylskåpsdörr med brister i färgen kommer att reklamera varan. Det ger dig som producent bekymmer och kostnader du inte vill ha. Välj en leverantör som håller hårt på kvalitet, hantverk och yrkesstolthet så har du redan vid start försäkrat dig om ett bra resultat och förbättrat din produktion ytterligare.

Industrilackering som uppfyller ditt kundlöfte

Vårt uppdrag är att se till att dina kunder blir nöjda med din produkt. Vägen dit går via ett nära samarbete och en ärlig dialog kring vilka krav du har på de ytor som ska lackeras. Tillsammans med oss får du en partner som är van vid stora tillverkningskoncerner såväl som mindre tillverkningföretag. Resultatet står alltid i centrum och en stor del i framgång och säker leverans är en ömsesidig syn på kvalitetskrav, både vad gäller produktionsflöden och den faktiska ytans utseende. Hos oss sammanställs allt från miljökrav till önskemål i en kravspecifikation och sedan arbetar vi gemensamt efter ett kvalitetsdokument. Det ger trygghet, säkerhet i produktionen och det ger framför allt ett framgångsrikt resultat.

Industrilackering och en kopp kaffe? 

Letar du efter skickliga hantverkare, bred kunskap och erfarenhet inom våtlackering? Kontakta oss för en förutsättningslös fika genom att fylla i forumläret nedan.

​​​​​​​Du kan också nå oss på telfonnummer 0278-203 06 eller via info@kesam.se. Välkommen!