Rostskydd för starkare ytor 

Idag finns det en mängd olika sätt att rostbehandla plåt, aluminuim eller andra metaller och material som du vill lackera. Hos Kesam Industrilösningar kan du få lösningar som håller oavsett vilken korrosivitetsklass och yttre påfrestningar din tillverkning måste klara av.

Rostskydd sedan 1984

När du väljer oss som din leverantör inom industrilackering så får du decennier av lärdomar, erfarenheter och kunskap på köpet. När det gäller rostskydd (precis som alla andra tjänster vi erbjuder) kan vi faktiskt sticka ut hakan och säga att det kommer du att tjäna på. Att tillverka och producera utan hållbarhet är inte längre möjlig och det finns en mängd olika sätt att stärka rostskydd på olika material idag. Genom att välja en leverantör med bred erfarenhet och ett stort kontaktnät av rostskyddsleverantörer så har du i oss en partner som alltid har parameter som krav, specifikationer, miljö och hållfast för ögonen när vi diskuterar vilken lösning som passar dig bäst. Det har fördelar.

Hållbara lösningar som leverar kvalitet

Hos oss får du alltid ett genomtänkt rostskyddssystem. Här finns kunskap om regler såväl som kunskap om vad olika korrosivitetsklasser innebär för att du ska nå fullgott skydd i det du producerar och tillverkar. Vi samarabetar med branschens bästa leverantörer av rostskydd och ser till att de utbildar oss i de produkter som vi använder. Genom ett stort nätverk inom branschen ser vi också till att följa utvecklingen och alltid ha den senaste informationen om nya produkter eller smartare lösningar. Det gör att du får en lösning som leverar den kvalitet du behöver.

Industrilackering med kvalitet

Letar du efter en leverantör som har gedigen och lång erfarenhet av en mängd olika uppdrag inom industrilackering? Som kan anpassa sina lösningar och är leveranssäker? Fyll i uppgifterna nedan, så bjuder vi på fika och ett förusättningslöst samtal. 
 
Du kan också nå oss på telfonnummer 0278-203 06 eller via info@kesam.se. Välkommen!