Pulverlackering för skydd och snygg yta 

Metall, glas eller trä har ingen betydelse – med pulverlackering kan dina produkter och detaljer få en yta som gör att de håller längre och ser bättre ut. Allt utan lösningsmedel. Välj en modern maskinhall, den senaste tekniken och skickliga lackeringsmålare, så får du en yta helt efter dina önskemål.

Pulverlackering ger färg utan lösningsmedel

Utvecklingen inom pulverlackering har varit stark under de senaste fem till tio åren. Idag är det en teknik som kräver stor kunskap men som också kan leverera starka ytor till en mängd olika produkter. Genom att välja pulverlackering behöver du inte använda en produkt med lösningsmedel. Du får ett jämnt och tätt underlag som ger bra hållfasthet och skyddar länge. All personal hos oss får kontinuerlig utbildning via kollegor och underleverantörer vilket gör att du kan vara säker på kvalitet genom hela din leverans, oavsett volym eller serie, manuell målning eller automatiserad lackering.

Är det en extra blank yta du är ute efter eller har exta höga krav på rostskydd, så kan våtlackering vara ett bättre alternativ. Ställ en fråga till oss via formuläret till höger eller kontakta oss på 0278-203 06, så hjälper vi dig.

Pulverlackering skyddar ytan

Tillsammans med rätt förbehandling, rostskydd och pulverlackering kan du få en yta som klarar upp till korrosivitetsklassen C4. Det ger hållbarhet och hållfasthet som står emot tuffa vädermiljöer. Samtidigt är det viktigt att pulverlacken läggs på med jämnt och med rätt tjockleck, för att skyddet ska hålla så länge som möjligt. Välj en leverantör som har arbetat med pulverlackering sedan 1986 och har flera decenniers arbeta med industrilackade ytor. Det har betydelse, både för det synliga resultatet men också för den effekt som pulverlacket kan ge. Vi samarbetar med marknades ledande levernatörer av färger och produkter vilket också är en garanti för att du ska få ett riktigt bra resultat på varje del som lackeras. 
​​​​​​​

Industrilackering som uppfyller ditt kundlöfte

Vårt uppdrag är att se till att dina kunder blir nöjda med din produkt. Vägen dit går via ett nära samarbete och en ärlig dialog kring vilka krav du har på de ytor som ska lackeras. Vi är vana vid att arbeta med stora koncerner såväl som mindre tillverkningföretag. Resultatet står alltid i centrum och en stor del i framgång och säker leverans är en ömsesidig syn på kvalitetskrav, både vad gäller produktionsflöden och den faktiska ytans utseende. Hos oss sammanställs allt från miljökrav till önskemål i en kravspecifikation och sedan arbetar vi gemensamt efter ett kvalitetsdokument. Det ger trygghet, säkerhet i produktionen och det ger framför allt ett framgångsrikt resultat.

Kesam Industrilackering är medlem i Svensk Pulverlacktekniskförening.

Industrilackering efter dina behov

Stora eller små volymer, föremål som väger flera ton eller bara några gram. Kontakta oss när du vill ha idéer och lösningar på effektiv industrilackering. Skicka ett meddelande nedan! 

​​​​​​​Du kan också nå oss på telfonnummer 0278-203 06 eller via info@kesam.se. Välkommen!