Förbehandling som gör resten allra bäst

En effektiv industrilackering bygger på en genomtänkt process där varje steg har sin uppgift att lösa. Att lackera utan en noggrann rengöring ger dig fulare yta och rostskydd som fäster sämre. Välj alltid en leverantör som arbetar efter hållbarhet och kvalitet i alla steg. Det är billigast i längden.

Rätt förbehandling är första steget till en ren succé

Lackering inom plåtindustrin såväl som tillverklingsindustrin har genomgått en fantastisk utveckling de senaste tio åren där både kvalitetskraven och miljökraven har skärpts. Det är en bra utveckling och den innebär bland annat att förväntningarna på detaljers livslängd och hållbarhet har förlängts. Med rätt lackering kan du skydda detaljer från yttre påfrestningar som exemplevis väder och vind. Det förusätter dock en korrekt och nogrann utförd förbehandling. Med en riktigt ren yta har du alla möjligheter att lägga ett rostskydd som fäster och skyddar. En ren yta ser även till att färgen, oavsett vilken teknik du väljer, fäster och ger en slät finish utan fula bubblor eller missfärgningar. Precis som du vill ha det.
​​​​​​​

Få hela resan av oss på Kesam Industrilackering

​​​​​​​Hos oss finns en vältrimmad produktionskedja, distributionskanaler, moderna maskiner och välutbildad personal som ser till att dina delar får rätt ytbehandling och industrilackering i rätt tid och med rätt resultat. Du kan lämna hela resan till oss. Med stor förståelse och erfarenhet vad en industriproduktionen kräver idag av flöden, logitistik och sömnlösa samarbeten har du en leveranssäker och flexibel leverentör vid din sida. Allt du behöver göra är att kontakta oss!

Vill du veta mer om industrilackering?

Fyll i dina uppgifter nedan och skicka ett meddelande till oss, så diskuterar vi vidare vilken lackeringsteknik som passar din tillverkning bäst.  

Du kan alltid nå oss på telefonnummer 0278-203 06 eller via ​​​​​​info@kesam.se.