Från början till slut med oss

Lyckad industrilackering handlar om kunskap om material, känsla för färg, noggranhet och uthållighet. När du väljer oss på Kesam Inustrilackering så får du en leverantör som kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för dina behov och se till att leverera den. 

Förbehandling som fäster färgen

För bästa resultat krävs en riktigt bra början. Hos oss kan du vara säker på att din produkt eller detalj får en förbehandling som gör att smuts, fett och andra partiklar är borttagna innan det är dags för lackering och målning. 

Rostskydd som skyddar längre

Ett bra rostskydd är en del i en lång livscykel och bra hållfasthet. Tillsammans med oss får du en lösning som håller rost borta och motsvarar både dina kvalitetskrav och dina prestationskrav. 

Pulverlackering för färg och skydd

Miljönvänlig teknik som sätter färg på metallytor såväl som trä, keramik och plast. Hos oss får du rätt yta och rätt färg med hjälp av Kesams skickliga lackeringsmålare. 

Våtlackering ger dig starkare ytor

När du har en krävande yta som både behöver glans, finish och ordentligt skydd mot yttre påfrestningar. Här finns skickliga lackerare som ser till att dina stora detaljer får färg som håller över lång tid.